Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Онлайн магазин BELIVA работи и доставя всички поръчки с куриерски фирми ECONT и SPEEDY, като за доставката има фиксирана такса от 5,00 лв - независимо до кое населено място се спедира поръчката на клиента. Всички порочъки, които са заявени преди 15:00 часа се изпращат с доставка за следващият работен ден, а самата доставка от куриера се извършва в рамките на 24-48 часа.

Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници и/или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява на първият работен ден, след края на празниците, а доставката се извършва от куриера в рамките на 24-48 часа след предаването й в офиса на куриера.

Поръчки, заявени и направени в петък след 15.00 часа, ще бъдат доставени в събота или понеделник. Ако доставката е обявена като „Безплатна Доставка“, това значи че ще бъде доставена в територията на Република България безплатно. Извън територията на Република България, ще се начисли допълнителна такса. Тя ще зависи от зоната на изпращане (съответната държава).

ПЛАЩАНЕ

BELIVA онлайн магазин приема плащане на поръчките по няколко начина. Стандартно всички пратки за Република България се изпращат чрез куриерските фирми ECONT и/или SPEEDY с опция тест и преглед, а заплащането става директно на куриера чрез услугата Наложен платеж. Възможно е да заплатите поръчката си и по друг начин, като преди финализирането и ще бъдете попитани за начина на плащане. Другите възможни методи за плащане са:

  • Наложен платеж
  • Банков превод


Ако Вашият метод за плащане не присъства в по-горе изброеният списък, моля свържете се с наш консултант, за да проверим дали удобното за вас плащане е възможно. 
BELIVA се стреми постоянно да подобрява работата си и в тази връзка промени по възможностите за плащане са възможни.